SİZDE BİR OYUN BAĞIMLISI MISINIZ ? - Flamer Gaming

Breaking

Flamer Gaming

Oyun Blog ' u | Eğlence | Sosyal Medya | Oyun

Follow us

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Ağustos 2017 Cuma

SİZDE BİR OYUN BAĞIMLISI MISINIZ ?

Sizde Bir Oyun Bağımlısı Mısınız ?

Henüz Amerikan Tıp Birliği tarafından teşhis edilebilen bir hastalık olarak tanınmıyor olsa da, video oyun bağımlılığı birçok insan için gerçek bir sorun. Tüm 6 ila yüzde 15 bağımlılığı olarak karakterize olabileceğini gösteren işaretler oyuncular New Mexico Üniversitesi'ne göre, son çalışmalar gösteriyor. Bu bozukluğu muzdarip olanlar için önemli sonuçları olabilmesine rağmen, belirtileri bazen tanımak çok zor olabilir.


Video oyun bağımlılığı, bilgisayar oyunları, iki önemli tür ve bu nedenle iki ana türü vardır. Standart video oyunları genellikle tek bir oyuncu tarafından oynanan ve net bir hedef veya görev gibi bir prensesi kurtarmak olarak dahil olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu oyunlar bağımlılık genellikle bu görev tamamlama veya yüksek puanı dövmek veya standart ayar ile ilgilidir.

Video oyun bağımlılığı diğer tip online çok oyunculu oyunlar ile ilişkilidir. Bu oyunlar diğer insanlarla oynanan online ve genellikle sonu yok çünkü özellikle bağımlılık yapar. Bağımlılığı bu tür oyuncular oluşturmak ve geçici olarak online bir karakter olmanın keyfini çıkarın.



Ne Oyun Bağımlılığına Neden Olur ?

Birçok farklı nedenleri video oyun bağımlılığı içine faktör. Video oyunları çok bağımlılık olabilir ana nedenlerinden biri, ancak bu şekilde olacak şekilde tasarlanmıştır. Video oyun tasarımcıları, başka bir kar yapmak için çalışan herkes gibi, her zaman daha fazla insan oyunları oynamak için yollar arıyoruz. Geri oyuncu sonunda PES eden o kadar fazla değil ama gelmesini kadar zor bir oyun yaparak yerine getirirler. Diğer bir deyişle, bir oyun için başarı genellikle erişilmez geliyor. Bu bağlamda, video oyun bağımlılığı daha yaygın olarak tanınan bozukluğu: kumar bağımlılığı çok benzer.

oyun bağımlılığı ile ilgili görsel sonucu

Video Oyun Bağımlılığı Duygusal Belirtiler

-Oynatmaz huzursuzluk ve/veya sinirlilik duyguları varsa
-Bir sonraki çevrimiçi oturumda önceki çevrimiçi aktivite ya da beklenti düşünceleri ile meşgul
-Yalan süreyi ilgili arkadaş veya aile üyeleri oynayarak geçirdi
-Daha fazla zaman oyun harcamak için diğerlerinden tecrit

http://www.psychguides.com/ sitesinden Türkçe ' ye çevrilip yazılmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here